Openingstijden

ma: 08:00 - 21:00 uur   Di: 08:00 - 21:00   Wo: 08:00 - 21:00   Do: 08:00 - 21:00   Vr: 08:00 – 17:00   Za: 08:00 – 14:00   Zo: Geen lessen – wel telefonisch bereikbaar  

Ervaringen

Liam Eadie

Bert jan heeft mij super geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Ik zou niemand anders aanraden dan deze beste meneer. Bertjan nogmaals bedankt.

Ryan Huisken

In 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij rijschool Droste, een foutje maken is niet erg Bert-Jan legt het je graag een paar keer uit en zorgt ervoor dat het steeds beter gaat.

Martijn van den Berg

Enorm genoten van de lessen hier. Je merkt aan alles dat Bert Plezier heeft in het lesgeven en dat hij echt een goede weggebruiker zal maken. Goede tips en een altijd luchtige sfeer. In één keer geslaagd met nog een aantal minderen. Aanrader!

Tom Muller

Bert-Jan is een fantastische rijinstructeur. Hij is rustig, begripvol, kan goed communiceren en maakt de rijlessen ook nog eens gezellig.
Ook kun je online je eigen voortgang zien, minder en meer bedenken. Al met al een echte aanrader!

Mike Vinke

Superleuke en leerzame lessen gehad. Met Bert-Jan hangt er altijd een rustige en gezellige sfeer in de auto. Hij had veel geduld en wou het zo vaak uitleggen als nodig was. Ik heb hier een leuke tijd gehad en zal het zeker aanbevelen!! ????????

Jason Urosevic

Super bedankt voor de geweldige rijlessen Bert-Jan, na 2 examens die zijn overgegaan naar rijschool Droste, en daar in 1x geslaagd op topbegeleiding en feedback tijdens de les!!! nogmaals herhaald!????????

Daniël Moore
Nog nooit zo heerlijk les gekregen op welk gebied dan ook. Bert-Jan is informeel, vriendelijk en voelt zich bijna als je oom. Een betere rijschool zal je in Nederland niet vinden!

Adeaan Schoonen

Bij Bert Jan heb ik echt een geweldige tijd gehad met het leren rijden, het was heel goed te volgen en het was heel leuk. Ik heb mijn Rij Examen gehaald en als ik het helemaal opnieuw zou moeten doen had ik het weer door Bert Jan gedaan. Echt een geweldige ervaring!

Jordie Lindeman

goede rijschool zeer schapelijk en goede uitleg hoe het zeer tevreden moet zijn

Fin Rensink

Top tijd en leuke lessen gehad van Bert Jan! Een pakket en geen extra kosten gehad. Blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. In 1x geslaagd! Bedankt Bert Jan????????

Sven van den Enk

Bert-Jan een topinstructeur, zorgt voor roest en een positieve sfeer in de auto. Ik heb alleen positieve ervaringen gehad met Bert-Jan. Het maakt hem niet uit hoe vaak je het fout doet, hij legt het rustig 100x uit en daarom zou ik iedereen aanraden om bij rijschool Droste zijn/haar rijbewijs te halen.

Pepijn van Os

Heb de lessen hier uitgelegd, en werd altijd op een rustige manier wat er moest gebeuren. Stapsgewijs leer je beter en beter het verkeer en de auto kennen. Serieus waar het moet, maar altijd nog wel een beetje ruimte voor humor.

Bert-Jan bedankt, en geen sorry voor die klapband ;)

Sem Agten

Super leuke lessen gehad, en gezellig. In 1 keer mijn examen gehaald met nog 5 uur aan minder overgehouden. Altijd optijd, goede planning. Super goede ervaring gehad!!

Timo Kerkhof

Bedankt Bert-Jan, heb fijne minder gehad, in een keer geslaagd!!

Lars de Bruin

Ik heb fijne rijlessen gehad. Ik had alle ruimte en tijd om vragen te stellen. Omdat Bert-Jan rustig naast je zit, maakt het ook dat je je veilig voelt. Dat was voor mij ook belangrijk.

Nanne Badart

Echt een top rijschool! Bert-Jan zorgt altijd voor een goede sfeer in de auto. Het maakt het uit hoevaak je dezelfde fout maakt, hij legt je het zo nog een keer rustig uit. Zelfs als dat 10 keer is. Door de fijne en goede heb ik in 1 keer mijn verminderen. Ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen!! Dankjewel Bert-Jan!

Liam Kleinhalle

Super tijd gehad. Rijlessen waren nooit vervelend werd het duidelijk uitgelegd. Ik zelf ben in 1 keer geslaagd (wel met tussentijdse toets) alles was altijd heel relaxed. Bert Jan bedankt voor deze super leuke kilometers en ik ga zeker van mijn rijbewijs genieten.

Nick Hulsmeijer

Een fantastische instructeur die altijd voor je klaar staat. Hij legt alles goed en duidelijk uit en zorgt ervoor dat je je prettig voelt achter het stuur. Een grapje zo nu en dan zorgt voor de extra goede sfeer in de auto tijdens de lessen

 

Ella Boer

Bert-Jan is een hele aardige rijinstucteur. De lessen zijn altijd prima, er werd mij altijd goede feedback gegeven waar ik ook echt wat mee kon. Het verminderen van een gegeven moment anderhalf uur duren je ook veel ervaring doen. Door Bert-Jan was ik helemaal goed voorbereid op het examen ingegaan en heb ik deze ook in een keer gehaald! Ik Rijschool Droste aan iedereen zou aanbevelen.

Marjolein Koning

Echt een fijne rijschool. Bert-Jan heeft me erg goed geholpen met alles ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Super leuke en gezellige lessen gehad en geen ongemakkelijke momenten. Als je vragen had kon je alles aan hem vragen waar je dan samen uit kon komen.
Ik raad iedereen deze rijschool aan!!
Dankjewel Bert-Jan!!

 

Debra Wulff

Alles was echt geweldig BertJan
super aardige man en heel erg geduldig. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je wordt echt goed ondersteunt, ook als je dingen niet begrijpen kan je het gewoon vragen zonder je slecht over te voelen. Ik ben in 1x geslaagd door de super goede, fijne en gezellige lessen. Het is lekker relaxed rijden zonder je opgejaagd te voelen of het gevoel te hebben dat alles in 1 keer goed moet. Ik raad het iedereen aan!
Dankjewel voor alles!!

Groetjesss

Abigail Spin

Een super fijne rijschool. Heeft me echt geholpen om zekerder te worden, gaf me een goed gevoel met rijden. Zou de rijschool zeker aanraden.

Mart Hesselink

Rijschool Droste is echt geweldig! Bert-Jan bedankt.

Sem de Lange

Bert-Jan is een fantastische rijinstructeur, ik heb altijd erg genoten van de gezellige rijlessen. Hij legt alles zeer duidelijk uit en ben ik in één keer geslaagd. wat bijna onmogelijk voor prei, maar met Bert is het iets bereikt. Verder is hij ook erg flexibel qua verminderen wat ik zelf erg fijn vond als ik altijd chaotische werkplanning had. Daarom zou ik aan iedereen die een rijbewijs wil halen rijschool Droste aanbevelen. Bert- Jan nogmaals bedankt voor alle fijnere

 

Anke Schutten

Hele fijne en goede rijschool! De lessen met Bert Jan waren altijd leuk en gezellig. Het maakte hem niet uit hoevaak hij iets afwijkend, al had die het al 10x uitgelegd deed hij het de 11e keer nog met veel enthousiasme.
Bert Jan bedankt voor alle leuke en leerzame verminderen!
 

 

Rozemarijn van Rooijen

Echt een aanrader!!!

Bert-jan geeft heel fijn les hij is heel duidelijk en legt alles goed uit. Je kan onder het rijden ook gezellige kletsen met hem. Echt een fijn iemand om les van te krijgen! En dat heeft er voor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd!

Lynn Jongbloed

Echt een top rijschool. De lessen waren altijd leuk. Bert-Jan, je bent echt een fijne rij-instructeur, ik wist me altijd op mijn gemak in de auto of het nou was van als tussendoor en zelfs wat gelachen werd. In 1 keer geslaagd door de fijne manier van lesgeven, hij houdt van alles precies bij en je kan alles terugkijken. Echt top, dankjewel voor de leuke lessen!

 

Fabio Hildebrand

Top rijinstructeur! neemt alle tijd voor de leerling en geeft duidelijke instructies en uitleg. in 1 keer het examen behaald mede door een top rijinstructeur!

Marisetty Martina

Perfecte rijschool gevonden Bert Jan is echt een goede man leer je alles in alle roest met hier en daar grapjes maar ook serieus laat je fouten maken waar je goed van leer vooral bij mij links en rechts was en te serieus lachen voor hem fijne man wens je het allerbeste en bedankt voor alles.

 

Kelsey Hulsmeijer

Ik beveel Rijschool Droste aan!
Bij Bert-Jan ik mij altijd op m'n gemak in de auto, of het nou stille momenten waren of dat we grapjes compleet.
Ik heb enorm veel geleerd, ook waardeer ik het enorm dat je met alles zo mooi de tijd nam, ook al vroeg ik dingen wel 15 keer, niets was te veel.
Bedankt voor deze ervaring, ik ga de stiekem nog missen ook!????

Priscilla Spinmuis 

Ik ben enthousiast over rijschool Droste. Ik ben overgestapt vanuit een andere rijschool naar Bert Jan. Mijn andere rijschool raadde directe rijschool Droste aan en ik kon de volgende dag al terecht. Na de eerste proef Bert Jan precies waar we nog aan moesten werken en werden er een fijn plan van aanpak gemaakt resulteerde het voor mij ook erg duidelijk was. De lessen waren altijd erg gezellig en Bert Jan heeft een enorm leuke humor. Wat ik persoonlijk heel fijn vond was dat het absoluut niet ongemakkelijk was als er zelfs niet werd besproken. Dat kon ik heel erg waarderen. Ook maakt het voor Bert Jan niet uit hoe vaak hij dingen moet herhalen, als ik iets na de 5de keer niet begreep hij het de 6de keer zelfs aardig en enthousiast uit. Bert Jan houd zijn administratie goed bij wat erg fijn is en zo weet je altijd hoeveel uur je hebt gereden en wat je nog over hebt. Ook werkt hij met een app waar je precies kan zien aan welke onderdelen van het werk en elke les die hij hier ook in water moet verbeterd is. Ook je betalingen zie je terug in de app. Hij heeft snelle flexibele werktijden om zelfs met een fulltime baan genoeg ruimte te verminderen om te volgen. Bedankt Bert Jan voor alle leuke kilometers en leerzame verminderen! :) Hij heeft snelle flexibele werktijden om zelfs met een fulltime baan genoeg ruimte te verminderen om te volgen. Bedankt Bert Jan voor alle leuke kilometers en leerzame verminderen! :) Hij heeft snelle flexibele werktijden om zelfs met een fulltime baan genoeg ruimte te verminderen om te volgen. Bedankt Bert Jan voor alle leuke kilometers en leerzame verminderen! :)

 

 

Thomas Klaassen

Ik kan hier neer leggen dat t de beste rijschool is in de omgeving, echter zou niemand dat geloven.
T volgende is immers onderdompelen gemeend: “Een hele prettige tijd als geleerde gehad bij Bert Jan. Bert Jan geeft duidelijk begrijpen en zijn uitleg is goed berengumenteerd veroorzaakt t leren gemakkelijk gaat. Bert Jan alles in een mooie kloppende, houd bij en bereid voor op volgende lessen. Daarnaast door spraakzaam te zijn met geschikte momenten wat humor een fijne uren bij in de auto te zitten.” Top Bert Jan, nogmaals! mijn dank en ga zo door

Henk Brinkers

Super toffe rij instructeur. Kalm, rustig, weet het goed uit te leggen en ook nog eens geduldig. Kortom als je een goede rij-instructeur zoekt die ook nog eens flexibel is en op veel tijden kan rijden moet je bij Rijschool Droste zijn .

Joshua Moes

De beste rijschool in enschede en omstreken ben in 1 keer geslaagd. Bert jan is een top kerel en je rijd in de mooiste lesauto die je hier in de buurt gaat vinden.

Lorenzo Krijgsman

Top rijschool! Alles woord netjes bijgehouden elke les en zo weet je wat gedaan moet worden. Ook de leraar zelf is een ontspannen man en prettig om les van te krijgen.

Loes Thomassen

Super rijschool. Houdt alle onderdelen netjes bij per les en weet precies wat welke les moet worden gedaan en waar nog aan kan worden gewerkt. Legt alles heel rustig en duidelijk uit!

Meine Velzel

Erg goede rijinstructeur, geduldig en legt alles erg goed uit. Heb zelfs een spiegel geraakt maar ging gewoon door met verminderen. Paar maanden later ben ik geslaagd! Zeker aan te raden

Ritchie Brostowski

ik heb een fijne tijd ervaren bij deze rijschool ,met veel geduld en goede uitleg Geslaagd ! raad deze rijschool zekker aan ! Groeten ritchie brostowski

Julia Spee
Hele fijne rij-instructeur/rijschool. Heeft veel aandacht en veel uit. Houdt bij wat er goed gaat en waar nog aan gewerkt moet worden. Legt bij fouten alle situaties goed uit en laat zien hoe je dingen beter kunt doen. Is geduldig en …Meer

Kevin De Wacht
Zeer goede rijschool! Neemt alle tijd voor je en zegt je dingen zo dat je ze direct onthoud! Zorgt dat je niet veel rijlessen nodig hebt! Als je klaar bent voor het examen mag je ook direct op! heel erg bedankt voor …Meer

Meike Barelds
Fijne en leuke tijd gehad. Zeer fijne rijinstructeur, rustig geduldig en duidelijk. Ik heb een goede ervaring met deze rijschool en raad het ook zeer aan. Groet meike barelds.

DaQuintin
Zeer goede rijschool, een rustige en duidelijke rijinstructeur! Veel tips van hem hebben mij geholpen om mijn rijbewijs te halen, ik ben zeer tevreden over deze rijschool!

Naomi Roetenberg
Ik kon me geen betere rijschool wensen dan rijschool Droste. Ik ben super tevreden!!! En natuurlijk super blij dat ik mannen rijbewijs heb mogen halen, met dank aan Bert-Jan!

Job Hodes
Rijden bij Bert-Jan is superleuk, hij is gezellig, geduldig, professioneel en rustig. Hij legt alles wat je moet weten heel helder en duidelijk uit. Wat erg mooi is in het leerproces, is dat je je eigen vorderingen online kunt volgen. …Meer

Adriaan Brinkers
Berntjan is een aardige en goede rij-instructeur die je graag wil helpen. Hij legt heel duidelijk de genomen uit die je moet doen en als je wat fout doet dan reageert hij er rustig op. Echt een aanrader voor wie een goede rij-instructeur zoekt.

Steven
Bij Anja's rijopleiding heb ik altijd les gehad van Bert-Jan. Door z'n goede uitleg heeft hij mij snel op weg geholpen. Verder is Bert-Jan ook erg aardig. Daarom is Bert-Jan een goede rijinstructeur. Ik zou hem zeker aanraden! Ik ben in 1 keer geslaagd!

Indy van Raalte
Rijles bij Rijschool Droste bevalt mij uitstekend! Hele vriendelijke man, goede en duidelijke uitleg, goedkoop ten opzichte van andere rijscholen in de omgeving, dus een absolute aanrader!

Mitchell ter Heide
Bert-Jan is een fijne en rustige rijinstructeur die graag in is voor een lolletje en de tijd neemt om je goed voor te bereiden op het examen.

Lieke van Ginkel
Via rijschool Homeijer krijg ik soms les van Bert-Jan. zijn, omdat hij duidelijk uitlegt hoe je handelingen moet uitvoeren en zijn bij een fout hij je rustig uitlegt hoe je die de volgende keer kan voorkomen. Daarnaast kan je zelf per les aangeven wat je graag zou willen leren die les.

Harm Buter
Een goed en duidelijk verhaal met oog voor de leerling en een programma op maat.
Ontspannen manier van lesgeven en communiceren. Ik kan dit iedereen aanraden. Bert-Jan bedankt voor alles.

Niels Moelard
Heb les gehad van bert-jan via Anja's rijopleiding. Zeer goede en leuke lessen gehad. Bert is een zeer rustige en relaxte instructeur. Zeker een aanrader!!

Melissa Keeler
Super rijschool!Heeft geduld en legt alles goed en rustig uit. Zeker een aanrader!

Leon Kerver
Een zeer rustige maar ook duidelijke rijinstructeur. Je rijbewijs kan je hier snel en gemakkelijk halen.

Marleen H
heb ik rijles bij anja's rijopleiding, van Bert-Jan. Goeie begeleiding en goeie en fijne uitleg.

 

Kevin de Vries
Top rijschool!Ik ben bij hem geslaagd. Hij gaat heel rustig met je om, veel sneller kun je je rijbewijs niet halen.

Heeft u een vraag?

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken