Openingstijden

ma: 08:00 - 21:00 uur   Di: 08:00 - 21:00   Wo: 08:00 - 21:00   Do: 08:00 - 21:00   Vr: 08:00 – 17:00   Za: 08:00 – 14:00   Zo: Geen lessen – wel telefonisch bereikbaar  

Ervaringen

 

 

 

 

 

Marjolein Koning

Echt een fijne rijschool. Bert-Jan heeft me erg goed geholpen met alles waardoor ik in 1x geslaagd ben voor mijn rijbewijs. Super leuke en gezellige lessen gehad en geen ongemakkelijke momenten. Als je vragen had kon je alles aan hem vragen waar je dan samen uit kon komen.
Ik raad iedereen deze rijschool aan!!
Dankjewel Bert-Jan!!

 

Debra Wulff

Alles was echt geweldig BertJan
super aardige man en heel erg geduldig. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je wordt echt goed ondersteunt, ook als je dingen niet begrijpen kan je het gewoon vragen zonder je slecht over te voelen. Ik ben in 1x geslaagd door de super goede, fijne en gezellige lessen. Het is lekker relaxed rijden zonder je opgejaagd te voelen of het gevoel te hebben dat alles in 1 keer goed moet. Ik raad het iedereen aan!
Dankjewel voor alles!!

Groetjesss

Abigail Spin

Een super fijne rijschool. Heeft me echt geholpen om zekerder te worden, gaf me een goed gevoel met rijden. Zou de rijschool zeker aanraden.

Mart Hesselink

Rijschool Droste is echt geweldig! Bert-Jan bedankt.

Sem de Lange

Bert-Jan is een fantastische rijinstructeur, ik heb altijd erg genoten van de gezellige rijlessen. Hij legt alles zeer duidelijk uit en ben ik in één keer geslaagd. wat bijna onmogelijk voor prei, maar met Bert is het iets bereikt. Verder is hij ook erg flexibel qua verminderen wat ik zelf erg fijn vond als ik altijd chaotische werkplanning had. Daarom zou ik aan iedereen die een rijbewijs wil halen rijschool Droste aanbevelen. Bert- Jan nogmaals bedankt voor alle fijnere

 

Anke Schutten

Hele fijne en goede rijschool! De lessen met Bert Jan waren altijd leuk en gezellig. Het maakte hem niet uit hoevaak hij iets afwijkend, al had die het al 10x uitgelegd deed hij het de 11e keer nog met veel enthousiasme.
Bert Jan bedankt voor alle leuke en leerzame verminderen!
 

 

Rozemarijn van Rooijen

Echt een aanrader!!!

Bert-jan geeft heel fijn les hij is heel duidelijk en legt alles goed uit. Je kan onder het rijden ook gezellige kletsen met hem. Echt een fijn iemand om les van te krijgen! En dat heeft er voor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd!

Lynn Jongbloed

Echt een top rijschool. De lessen waren altijd leuk. Bert-Jan, je bent echt een fijne rij-instructeur, ik wist me altijd op mijn gemak in de auto of het nou was van als tussendoor en zelfs wat gelachen werd. In 1 keer geslaagd door de fijne manier van lesgeven, hij houdt van alles precies bij en je kan alles terugkijken. Echt top, dankjewel voor de leuke lessen!

 

Fabio Hildebrand

Top rijinstructeur! neemt alle tijd voor de leerling en geeft duidelijke instructies en uitleg. in 1 keer het examen behaald mede door een top rijinstructeur!

Marisetty Martina

Perfecte rijschool gevonden Bert Jan is echt een goede man leer je alles in alle roest met hier en daar grapjes maar ook serieus laat je fouten maken waar je goed van leer vooral bij mij links en rechts was en te serieus lachen voor hem fijne man wens je het allerbeste en bedankt voor alles.

 

Kelsey Hulsmeijer

Ik beveel Rijschool Droste aan!
Bij Bert-Jan ik mij altijd op m'n gemak in de auto, of het nou stille momenten waren of dat we grapjes compleet.
Ik heb enorm veel geleerd, ook waardeer ik het enorm dat je met alles zo mooi de tijd nam, ook al vroeg ik dingen wel 15 keer, niets was te veel.
Bedankt voor deze ervaring, ik ga de stiekem nog missen ook!????

Priscilla Spinmuis 

Ik ben ontzettend tevreden over rijschool Droste. Ik ben overgestapt vanuit een andere rijschool naar Bert Jan. Mijn andere rijschool raadde direct rijschool Droste aan en ik kon de volgende dag al terecht. Na de eerste proefles wist Bert Jan precies waar we nog aan moesten werken en werd er een fijne plan van aanpak gemaakt waardoor het voor mij ook erg duidelijk was. De lessen waren altijd erg gezellig en Bert Jan heeft een ontzettend leuke humor. Wat ik persoonlijk heel fijn vond was dat het absoluut niet ongemakkelijk was als er even niet werd gepraat. Dat kon ik heel erg waarderen. Ook maakt het voor Bert Jan niet uit hoe vaak hij dingen moet herhalen, als ik iets na de 5de keer niet begreep legde hij het de 6de keer nog even aardig en enthousiast uit. Bert Jan houd zijn administratie ontzettend goed bij wat erg fijn is en zo weet je altijd hoeveel uur je al hebt gereden en wat je nog over hebt. Ook werkt hij met een app waar je precies kan zien aan welke onderdelen van het lessen je nog moet werken en na elke les zet hij hier ook in wat er al verbeterd is. Ook je betalingen zie je terug in de app. Hij heeft ontzettend flexibele werktijden waardoor je zelfs met een fulltime baan genoeg ruimte hebt om lessen te volgen. Bedankt Bert Jan voor alle leuke kilometers en leerzame lessen! :)

 

 

Thomas Klaassen

Ik kan hier neer zetten dat t de beste rijschool is in de omgeving, echter zou niemand dat geloven.
T volgende is immers wel gemeend: “Een hele prettige tijd als leerling gehad bij Bert Jan. Bert Jan geeft duidelijke adviezen en zijn uitleg is goed beargumenteerd waardoor t leren gemakkelijk gaat. Bert Jan behandeld alles in een mooie kloppende volgorde, houd bij en bereid voor op volgende lessen. Daarnaast door spraakzaam te zijn met op gepaste momenten wat humor een fijne kerel om uren bij in de auto te zitten.” Top Bert Jan, nogmaals mijn dank en ga zo door!

Henk Brinkers

Super toffe rij instructeur. Kalm, rustig, weet het goed uit te leggen en ook nog eens geduldig. Kortom als je een goede rij instructeur zoekt die ook nog eens flexibel is en op veel tijden kan rijden moet je bij Rijschool Droste zijn.

Joshua Moes

De beste rijschool in enschede en omstreken ben in 1 keer geslaagd. Bert jan is een top kerel en je rijd in de mooiste lesauto die je hier in de buurt gaat vinden.

Lorenzo Krijgsman

Top rijschool! Alles word netjes bijgehouden elke les en zo weet je wat er gedaan moet worden. Ook de leraar zelf is een relaxte man en prettig om les van te krijgen.

Loes Thomassen

Super rijschool. Houdt alle onderdelen netjes bij per les en weet precies wat welke les gedaan moet worden en waar nog gewerkt aan kan worden. Legt alles heel rustig en duidelijk uit!

Meine Velzel

Erg goede rijinstructeur, geduldig en legt alles erg goed uit. Heb zelfs een spiegel geraakt maar ging gewoon door met lessen. Paar maanden later ben ik geslaagd! Zeker aan te raden

Ritchie Brostowski

ik heb een fijne tijd ervaren bij deze rijschool ,met veel geduld en goede uitleg Geslaagd ! raad deze rijschool zekker aan ! Groeten ritchie brostowski

Julia Spee
Hele fijne rij-instructeur/rijschool. Heeft veel aandacht en legt veel uit. Houdt bij wat er goed gaat en waar nog aan gewerkt moet worden. Legt bij fouten alle situaties goed uit en laat zien hoe je dingen beter kunt doen. Is geduldig en …Meer

Kevin De Wacht
Zeer goede rijschool! Neemt alle tijd voor je en zegt je dingen zo dat je ze direct onthoud! Zorgt dat je niet veel rijlessen nodig hebt! Als je klaar bent voor het examen mag je ook direct op! heel erg bedankt voor …Meer

Meike Barelds
Fijne en leuke tijd gehad. Zeer fijne rijinstructeur, rustig geduldig en duidelijk. Ik heb een goede ervaring met deze rijschool en raad het ook zeer aan. Groet meike barelds.

DaQuintin
Zeer goede rijschool, een rustige en duidelijke rijinstructeur! Veel tips van hem hebben mij geholpen om mijn rijbewijs te halen, ik ben zeer tevreden over deze rijschool!

Naomi Roetenberg
Ik kon me geen betere rijschool wensen dan rijschool Droste. Ik ben super tevreden!!! En natuurlijk super blij dat ik men rijbewijs heb mogen halen, met dank aan Bert-Jan!

Job Hodes
Rijden bij Bert-Jan is superleuk, hij is gezellig, geduldig, professioneel en rustig. Hij legt alles wat je moet weten heel helder en duidelijk uit. Wat erg mooi is in het leerproces, is dat je je eigen vorderingen online kunt volgen. …Meer

Adriaan Brinkers
Berntjan is een aardige en goede rij-instructeur die je graag wil helpen. Hij legt heel duidelijk de taken uit die je moet doen en als je wat fout doet dan reageert hij er rustig op. Echt een aanrader voor wie een goede rij-instructeur zoekt.

Steven
Bij Anja's rijopleiding heb ik altijd les gehad van Bert-Jan. Door z'n goede uitleg heeft hij mij snel op weg geholpen. Verder is Bert-Jan ook erg aardig. Daarom is Bert-Jan een goede rijinstructeur. Ik zou hem zeker aanraden! Ik ben in 1 keer geslaagd!

Indy van Raalte
Rijles bij Rijschool Droste bevalt mij uitstekend! Hele vriendelijke man, goede en duidelijke uitleg, goedkoop ten opzichte van andere rijscholen in de omgeving, dus een absolute aanrader!

Mitchell ter Heide
Bert-Jan is een fijne en rustige rijinstructeur die graag in is voor een lolletje en de tijd neemt om je goed voor te bereiden op het examen.

Lieke van Ginkel
Via rijschool Homeijer krijg ik soms les van Bert-Jan. Zijn lessen zijn goed, omdat hij duidelijk uitlegt hoe je handelingen moet uitvoeren en bij een fout hij je rustig uitlegt hoe je die de volgende keer kan voorkomen. Daarnaast kan je zelf per les aangeven wat je graag zou willen leren die les.

Harm Buter
Een goed en duidelijk verhaal met oog voor de leerling en een programma op maat.
Ontspannen manier van lesgeven en communiceren. Ik kan dit iedereen aanraden. Bert-Jan bedankt voor alles.

Niels Moelard
Heb les gehad van bert-jan via Anja's rijopleiding. Zeer goede en leuke lessen gehad. Bert is een zeer rustig en relaxte instructeur. Zeker een aanrader!!

Melissa Keeler
Super rijschool! Heeft geduld en legt alles goed en rustig uit. Zeker een aanrader!

Leon Kerver
Een zeer rustige maar ook duidelijke rijinstructeur. Je rijbewijs kan je hier snel en makkelijk halen.

Marleen H
heb ik rijles bij anja's rijopleiding, van Bert-Jan. Goeie begeleiding en goeie en fijne uitleg.

 

Kevin de Vries
Top rijschool! Ik ben bij hem geslaagd. Hij gaat heel rustig met je om, veel sneller kun je je rijbewijs niet halen.

Heeft u een vraag?

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken